GALLERI - B&B værelser

 

Værelse 1

 

Værelse 2

værelse mod gårdsplads   værelse med altan

Det mindste værelse med udsigt over gårdsplads, det gamle bindingsværkshus, samt skoven bag huset. Værelset er udstyret med skabe, samt en behagelig stol til en stille stund med en god bog.

 

Et dejligt lyst værelse med god plads og adgang til altan mod have, marker og indkørsel. Værelset er udstyret med skabe, stole og et bord, og ikke mindst en skøn udsigt.

     
     

Værelse 3

 

Værelse 4

værelse med altan   værelse med to senge

Ligner værelse 2 meget. Lidt mindre men stadig rummeligt og med en fantastisk udsigt fra altan over det omkringliggende landskab, hvor der er gode chancer for at se rådyr, fasaner og andet vildt.

 

Det største værelse med 2 store senge, samt stole og bord. Fra gavlværelset er der udsigt over skov og mark og derudover har man fornøjelsen af de første solstråler da værelset er østvendt.

     
     

Værelse 5

 

Værelse 6

værelse med altan   værelse med altan

Værelse nummer 5 er et dejligt lyst værelse med et stort vindue. Der er installeret to enkeltsenge og er perfekt til et par håndværkere, der vil leve billigt. Fra vinduet er der udsigt til det 200 år gamle bindingsværkshus, samt gårdspladsen.

 

Værelse 6 har først og fremmest en helt fantastisk udsigt til mark, skov og dyreliv. Desuden er det husets fjerneste værelse, så der er masser af fred og ro til en idyllisk arbejdsstund ved computeren. I værelset er installeret en enkeltseng, samt skrivebord og stol.